Vi tilbyder

Bredt udvalg af garnmærker hos Garn 22

Hos Garn 22 har vi et bredt udvalg af kvalitetsgarn til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Vi er forhandler af et væld af garnmærker, blandt andet Sandnes, Knitting For Olive og Hjertegarn. Det brede udvalg af garnmærker sikrer også, at du hos os kan finde præcis den garntype, du mangler. Det er uanset, om du mangler et lækkert uldgarn til en sweater, en tynd følgetråd, strømpegarn eller en glimmertråd til at pifte dit projekt op.

Vi har mange garntyper og farver fra de garnmærker, vi forhandler i butikken. Hvis det skulle ske, at vi ikke har den farve hjemme, som du drømmer om, vil vi gøre vores bedste for at skaffe den hjem til dig.

Tilbehør til enhver

Projekttasker, maskemarkører, labels, lynlåse og knapper. Behovet for tilbehør er enormt, når man strikker og hækler. Derfor har vi et stort sortiment af det tilbehør, enhver strikker og hækler drømmer om.

Strikkepinde og hæklenåle

Ingen projekter uden pinde og nåle. Hos Garn 22 har vi et bredt udvalg af strikkepinde og hæklenåle både enkeltvis og i sæt. Kig forbi butikken og se vores udvalg. Det kan være, vi har præcis det, du står og mangler.

Alt i broderi

Du kan finde alt hvad hjertet begærer inden for broderi. Vi forhandler blandt andet forskellige broderikits, afklippet broderistof, broderiringe og broderigarn. Kom ind og se vores brede udvalg og slip kreativiteten løs.

Strikkeopskrifter og strikkebøger

Vi sælger både løsopskrifter og strikkebøger fyldt med strikkeopskrifter fra kendte designere som PetiteKnit, Lene Holm Samsøe, Knitting For Olive og Spektakelstrik. Vi hjælper dig gerne med at finde garnet til det, du gerne vil strikke.

Hyggelig atmosfære danner ramme om nye fællesskaber

Kom ind i butikken og se det store udvalg af garn og tilbehør. Du er også velkommen til at slå dig ned ved bordet bagerst i butikken og hygge dig i samvær med andre, der har samme interesse. Vi håber, vi kan være med til at skabe nye fællesskaber, hvor der er plads til alle.

Vi forhandler følgende garn-mærker i butikken