Aktiviteter

GARN 22 - GARNBUTIK I AALBORG

Aktiviteter hos Garn 22

Hos Garn 22 vil vi gerne være med til at samle folk, der deler samme interesse for garn. Derfor afholder vi løbende forskellige arrangementer med plads til hygge og en hjælpende hånd, hvis du er stødt på problemer med dit projekt.

Vi vil løbende opdatere siden her og vores sociale medier med nye arrangementer og datoer, så følg endelig med. Vi udvikler løbende de aktiviteter, vi afholder i butikken. Så brænder du inde med en god idé, er du meget velkommen til at dele den med os, og vi vil undersøge, om det kan lade sig gøre.  

Her kan du læse om de forskellige arrangementer, vi på nuværende tidspunkt løbende afholder i butikken:

StrikkeAssist

StrikkeAssist er et gratis og hyggeligt arrangement på udvalgte fredage i tidsrummet fra kl. 15-17. Her har du mulighed for at få hjælp til dine projekter, hvis du er stødt på udfordringer. Du er også velkommen til at deltage, hvis du bare gerne vil mødes med andre, der deler samme interesse. Til arrangementet kan du nyde en kop kaffe eller en kop te. Vi har begrænsede antal pladser til arrangementet, så du skal huske at tilmelde dig på SMS til 22 55 14 22.

Walk And Knit

Walt and Knit er et strikkearrangement til fods, hvor vi sammen går ca. 2 km gennem Aalborgs gader, mens vi strikker. Du skal tilmelde dig til arrangementet enten i butikken eller på telefon 72 11 10 22. Arrangementet koster 50 kroner pr. person, der skal betales på mobilepay til nummeret 26 39 83 71, og du bør selv medbringe pinde og garn. Inden vi drager afsted på turen, slår vi alle 20 masker op og strikker 1. pind vrang. Derefter starter turen, og vi strikker alt det, vi kan. Der er nemlig en præmie til den, der strikker flest rækker, mens vi går. Vi holder åbent i butikken både før og efter arrangementet, så glemmer du garn og pinde, eller mangler du garn til et nyt projekt, så klarer vi også det.

Hold øje med vores arrangementer og datoer herunder. Vi glæder os til at se dig.

Aktiviteter

Så det igen tid til strikkeAssist.

De nye datoer er:
Fredag d. 12/4 – 26/4 – 3/5 – 24/5 – 14/6 og d. 28/6  fra kl. 15-17.

StrikkeAssist er vores tilbud til strikkehjælp.
Man må også gerne komme hvis man bare har lyst til at sidde og strikke sammen med andre.
HUSK tilmelding på tlf. 22551422, eller i butikken.
Arrangementet er som altid gratis.