Om os

Garn 22 - Garnbutik i Aalborg

Om os

Garn 22 ligger i Nørregade centralt i Aalborg i et gammelt byhus, der er nænsomt restaureret. Butikkens navn er opstået efter mange overvejelser og gode ideer. Valget faldt på Garn 22, fordi vi i butikken har en stor passion for garn, og fordi butikken åbnede i 2022.

Hos os kan du finde et bredt udvalg af garn til strik, hækling og broderi samt diverse tilbehør. Vi forhandler mange forskellige garnmærker, så kom ind i butikken og find det garn du mangler. Hvis vi ikke har præcis det garn, du er på udkig efter, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde et godt garnalternativ.

Når hobby bliver til levevej

Åbningen af garn 22 gik tilfældighedernes vej. Efter over 30 år som strikkeglad anæstesisygeplejerske var det tid til forandring. En dag på vej til træning i Nordkraft faldt blikket på de tomme lokaler i Nørregade 3, og ideen om en garnbutik blev født.

Forskellene mellem at være sygeplejerske og indehaver af en garnbutik er mange. Men fælles er kontakten med mennesker. En kontakt som jeg nyder, og derfor er du altid mere end velkommen til at komme ind i butikken. Det er uanset, om du har brug for inspiration, råd og vejledning eller hvis du præcis ved, hvilket garn du er på udkig efter.

Arrangementer til garnentusiasterne

Vi har en ambition om at skabe en hyggelig atmosfære, hvor du har lyst til at slå dig ned og hygge dig i samvær med andre, der deler samme interesse. Derfor holder vi løbende forskellige arrangementer i butikken, f.eks. StrikkeAssist. Du er også meget velkommen til at sætte dig ved bordet nederst i butikken med dit håndarbejde, mens du nyder en kop kaffe.

Vi glæder os til at se dig i butikken.